IT SOLUCIONS

TECNI-HARD

Millor Producte

En un producte únic, només NAKIVO ofereix suport VM, replicació, respatller en el núvol, deduplicació global, recuperació instantània de VM i objectes, còpia de seguretat i verificació de captures.

menys manteniment Per ajudar a reduir o eliminar les despeses anuals de suport i manteniment, NAKIVO ofereix programes rendibles de preus i d'intercanvi.


Salvaguarda Aplicacions i Bases de Dades La replicació i respatller NAKIVO és compatible amb Exchange, directori actiu, MS SQL, Oracle i altres aplicacions i bases de dades que s'executen dins de les VMs que còpies i rèpliques. Mitjançant la manera Application-aware, el producte garanteix que les dades de l'aplicació i de la base de dades sempre siguin consistentsRestaura Instantàniament el que necessitis Pots restaurar instantàniament VMs, Arxius, Objectes de Microsoft Exchange, Objectes de Microsoft SQL Server i Objectes d'Directori Actiu de Microsoft directament de respatllers comprimits i deduplicados. La restaruación instantenea funciona immediatament per a tots els respatllers de VM i no requereix executar una restauració completa des del respatller.